Despre mine

Alexia Stefania

Fotograf / Editor / Designer

Numele meu este Alexia Stefania, am 16 ani si sunt din Iasi, ma pasioneaza fotografia si editarea foto, in timp am invatat si design-ul si masterizarea vocalelor, am avut proiecte si colaborari in toate domeniile legate de poze, videoclipuri sau audio.

Colaborand cu mai multe agentii si magazine online am prins o experienta ce ofera clientului meu o satisfactie si bucurie atunci cand proiectul este dus la bun sfarsit pe placul lui, sunt deschisa la colaborari si proiecte, te rog sa verifici sectiunea de "Contact" de pe site pentru o posibila colaborare cu mine.

Experienta

MindWeb Agency

Colegii de la MindWeb Agency mi-au oferit tot timpul suportul de care am avut nevoie pentru a realiza orice colaborare, cat si ajutorul daruit de catre mine pentru realizarea brandingului pentrud diferiti clienti si colaboratori.

PNNDZX

O colaborare frumoasa, multe experiente si cunostiinte impartasite ne-au definit aceasta colaborare, de la postarile realizate pentru socialmedia, pana la diferite logo-uri si bannere realizate, experienta de neuitat nu le poate inlocui.

OftenCosmetics

Realizarea etichetelor pentru produsele partenerilor de la OftenCosmetics a fost cea mai frumoasa colaborare realizata de mine, deoarece experientele si cunostiintele pe care le-am dobandit dupa ceasta colaborare au fost de a dreptul impresionante!

Cunostiinte

In decursul aniilor, am lucrat in mai multe programe pentru a livra dupa nevoile clientului si am prins experienta in unele domenii pentru graphic design si editare video.

Photoshop
LightRoom
After efects
Premiere pro
InDesign
Ilustrator
Mixare si Masterizare Audio
+